Tip na taxi odvoz z kempu Orlík

Post Reply
kocicka

Tip na taxi odvoz z kempu Orlík

Post by kocicka »

Potřebovala jsem v úterý odvoz z autokempu Velký Vír do Písku, tak jsem zkusila Taxino https://www.taxino.cz/ a byla jsem fakt příjemně překvapená. Objednala jsem to asi dvě hodiny dopředu, komunikace byla úplně v pohodě a auto přijelo přesně na čas.

Zdejší pán doporučoval zkusit taxi Milevsko, že by mohlo přijet dříve a účtovat menší dojezdový poplatek, ale nikdo nezvedal telefon, a nikoho jiného jsem už nenašla :lol: a každé taxi si musí účtovat dojezd.

Řidič byl milý, jízda pohodlná a celkově to působilo dost profesionálně. Upřímně jsem ani nevěděla, že taková taxi služba existuje, ale určitě ji využiju znovu. Pokud někdo řeší podobný odvoz, tak za mě fakt dobrá zkušenost 👍
honzabrouk

Re: Tip na taxi odvoz z kempu Orlík

Post by honzabrouk »

Jo, Taxino.cz jezdí kempy a všude v okolí, ale když je teď zavřená přehrada, je to pěkná zajížďka a asi to bude dražší. Taky jsem s nima jel, z Příbrami do Prahy a měli jsme moc sympatickou řidičku ;)

Jinak jsi mi připomněla když jsme byli s klukama na Popelíkách a volali jsme v půl čtvrtý ráno Příbramské taxi, že chceme do Béčka do Příbrami :lol: jeden nabídl odvoz za 2900 Kč (šílenost!!!), dalšího jsme asi vzbudili, protože zněl dost nas*aně :lol:
Post Reply