Для гурманів, хто намагається готувати, однак не терпить хаос під час роботи в своїй кухні!

Post Reply
YoulaFairl

Для гурманів, хто намагається готувати, однак не терпить хаос під час роботи в своїй кухні!

Post by YoulaFairl »

Хочу поділитися історією, що сталася зі мене попереднього тижня. Дочка захотіла, щоб я зробила один неймовірне до її ДР. Я, авжеж, почала гортати врятувальну знахідку в мережі і – уявіть!. Втратила цілих нервущих 1.5 години, блукаючи з ресурсу на ще однієї сторінки з рекламою! Одні рецепти виявилися занадто з багатоетапні, інші - зі справжніми недоступними продуктами, треті - із купою банерів. Але потім раптово я вспомнила щодо цей порятунок ресурс й просто за п’ять хвилин знайшла свою панацею - прекрасний рецепт! Рецепт став до безтями покроковим, що навіть навіть моя ще дуже молода доця змогла молодій взяти участь. Як результат наша команда спекли чарівний солодкий шедевр, який став ідеальним хітом вечора. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ти відкрила такий собі чудовий варіант?"
Сайт
Post Reply