Для досвідчених кухарів, хто іноді прагне приготуванням, а не може зрозуміти кашлат під час роботи в кулінарії!

Post Reply
YoulaFairl

Для досвідчених кухарів, хто іноді прагне приготуванням, а не може зрозуміти кашлат під час роботи в кулінарії!

Post by YoulaFairl »

Мені хочеться поділитися історією, що виникла з мною минулого робочого тижня. Моя мала попросила, щоб я зробила дещо неймовірно красиве до її свята. Я, звісно ж, звичайно, почала вишукувати ідею на просторах кулінарних блогах і.... Втратила цілісних півтора години, і це ще щастя!, мов зомбі із сайту на ще однієї сторінки з рекламою! Одні варіанти виявилися нереально заплутані, інші - із дивними продуктами, треті - серед тоннами реклами. А згодом як же я вспомнила про цей порятунок ресурс і всього лише за 5 хвилин, і це факт! вишукала - той самий рішення! Рецепт став до безтями простим, що навіть навіть юна ще дуже молода юна кулінарка змогла молодій допомогти. Наприкінці наш тандем приготували ніби з журналу десерт, що був визнаний головним відкриттям дня народження. Тепер усі мої знайомі не дають мені проходу з питаннями: "Де ти знайшла настільки неймовірно класний рецепт?"
Сайт
Post Reply